Zaklamp oplaadbaar

!
KONUS
3-5 dagen

Konus Zaklamp Oplaadbaar Konuslight-RC

De Konuslight-RC is een oplaadbare zaklamp van Konus en is uit gerust met 5W CREE power LED's. Door de 5W CREE power LED's (maximale output 200 Lumen) ontstaat een betrouwbare en constante licht output voor iedere situatie.

De Konuslight-RC heeft drie standen; Vol, Laag en Flash.

De zaklamp werkt op 1x 18650 Lithium batterij (inclusief) die kan worden herladen door middel van de bijgeleverd 12V autolader of netstroom adapter.
3-5 dagen

Konus Zaklamp Oplaadbaar Konuslight-RC2

De Konuslight-RC2 is een oplaadbare zaklamp van Konus en is uit gerust met 3W power LED en heeft tevens een extra ultra violet licht functie. Door de 3W power LED ontstaat een betrouwbare en constante licht output. De zaklamp kan worden herladen door middel van de bijgeleverd netstroom adapter.
3-5 dagen

Konus Zaklamp Konuslight-5

De Konuslight-5 is een zaklamp van Konus met een aanpasbare lichtstraal die is uitgerust met een 3W power LED. Door de 3W power LED ontstaat een betrouwbare en constante licht output voor iedere situatie. De Konuslight-5 heeft twee standen; Vol en flash. Verder is het mogelijk om de lichtstraal aan te passen om zo op objecten in te zoomen. De zaklamp kan tegen een stootje dankzij zijn sterke en robuuste metalen body.
3-5 dagen

Konus Zaklamp Konuslight-6

De Konuslight-6 is een zaklamp van Konus die binnen enkele seconden kan worden omgetoverd tot een lantaarn en is uitgerust met 1W power LED’s. Door de 1W power LED’s (maximale output 120 Lumen) ontstaat een betrouwbare en constante licht output voor iedere situatie. De Konuslight-6 is binnen enkele seconden om te toveren tot een lantaarn, waardoor u nog meer van uw omgeving kunt zien. De zaklamp heeft twee standen: Vol en Flash.